20 jaar ILG Food Group

Van lokaal bedrijf tot internationale speler

In 1998 zette ILG de eerste stap als familiebedrijf in de food sector. Vanuit een klein pand in het Oost-Nederlandse Enschede, begon de oudste zoon van de familie Ichoh met de in- en verkoop van horecaproducten. Zijn zus hielp hem dag in dag uit met de administratieve kant van het bedrijf.

Als eerste klant verwelkomde ILG een pizzeria, gerund door een Italiaanse familie met passie voor authentieke ingrediënten. Met diezelfde passie groeide ILG uit tot een lokaal bekende leverancier voor de horeca. Er werd geluisterd naar de wensen van koks en restauranteigenaren. Dit resulteerde in een steeds completer assortiment. Met de hele familie werd gebouwd aan de groei van het bedrijf.

Inmiddels bestaat ILG Food Group 20 jaar en worden dagelijks producten ingekocht en verkocht in 38 landen. De totale opslagcapaciteit beslaat ruim 38.000 m2. In Zwitserland werd een tweede vestiging geopend, voor nóg snellere levering aan het zuiden van Europa. Steeds meer horecakeukens maken kennis met de smaken van ILG.