Over ILG

Ingrediënten voor de horeca met een excellente smaak

Bij ILG Food Group gaan wij tot de oorsprong. Onze producten zijn ambachtelijk geproduceerd en puur van smaak. Van Griekse olijven tot oer-Hollandse fritessaus. En van Italiaanse Romatomaten tot wijnen van beroemde wijnhuizen. Enkel de meest smaakvolle ingrediënten en de beste producten worden geselecteerd.

Wij kennen de wensen van de sector en spelen hier proactief op in. De roots van ILG liggen dan ook in de horeca. Van een lokale horecaonderneming is het bedrijf uitgegroeid tot internationale speler op de food-markt. Wij garanderen een breed assortiment aan food en non-food producten voor elke professionele keuken.

Neem contact op met ILG

Profiteer van ons internationale netwerk
˅

Lage prijzen door inkoop bij de bron

Onze oorsprong ligt in de horeca. Al jarenlang kiezen wij onze leveranciers met zorg. Wij investeren in onze relaties en oogsten waardevolle marktkennis. Met gevoel voor smaak en gedreven door ondernemerschap, kopen wij bewust in. Dicht bij de herkomst van de beste producten. Wij garanderen A-merken en topkwaliteit horecaproducten tegen de scherpste prijzen.

Onze distributiekracht, uw optimale voorraad

Ons Nederlandse karakter kenmerkt zich door organisatietalent en daadkracht. Zo beheren wij een zeer uitgebreid assortiment aan specerijen, deegwaren, conserven, zuivel- en diepvriesproducten. Maar ook snacks, wijnen, frisdranken, non-food en verpakkingsmaterialen. Wij beschikken over een modern uitgerust distributiecentrum. Wij leveren dagelijks bestellingen aan horecagroothandels door heel Europa.

Voor elke professionele keuken

Een Hollands bedrijf met Mediterrane roots. In die combinatie zijn wij uitgegroeid tot marktleider op het gebied van Zuid-Europese food producten. Ook op het gebied van Oer-Hollandse producten hebben wij een sterk en compleet assortiment. Wij zijn op de hoogte van de laatste foodtrends en -ontwikkelingen. Op ons ruime assortiment zijn wij trots. Dankzij dit assortiment kunnen wij voordelig leveren aan alle professionele keukens.

Met onze halal-producten beleveren wij de Turkse keuken en talloze grillrestaurants. Wij kennen de regio’s waar we onze producten importeren, en herkennen de beste lokale kwaliteit. Door de jaren heen is ons assortiment steeds vollediger geworden. Vandaag de dag worden onze producten door heel Europa geleverd aan horecagroothandels en –ketens.

Pepperoni Pizza chorizo