Topmerken

Internationale A-merken

ILG Food Group doet als marktleider rechtstreeks zaken met fabrikanten. Daardoor bieden wij een ruim assortiment toonaangevende A-merken tegen scherpe prijzen. Daarnaast importeren wij hoogwaardige ingrediënten en producten uit landen over de hele wereld. Topkwaliteit, altijd vol en eerlijk van smaak.

Zo bieden wij een goede mix van A-merken en exclusieve productlijnen voor elke professionele keuken.

Neem contact op met ILG

De juiste productlijn voor iedere horeca-doelgroep

Via ILG vinden de beste productlijnen hun weg naar de markt. ILG zoekt altijd naar samenwerkingen met ambitieuze producenten en leveranciers. Een sterk merk heeft een sterke introductie nodig. Het netwerk en de marktkennis van ILG zijn hierbij onmisbaar.

ILG weet hoe een gloednieuw merk aan de juiste doelgroep moet worden gekoppeld. Met de producteigenschappen die voor de eindgebruiker belangrijk zijn. Met gerichte campagnes en een herkenbare uitstraling. Introduceert u de volgende productlijn met ons?

A-merken voor elke professionele keuken
˅

Een selectie uit onze topmerken


A-merken van wereldklasse. Van Coca-cola tot Barilla, en van Johnnie Walker tot Bonduelle. Bij ILG weten we wat kwaliteit is, binnen iedere productgroep. Bekijk hieronder een selectie uit onze topmerken.