Lamb Weston en ILG Food Group nu ook partners voor Zweedse markt

Stephan van Kuik (CEO Lamb Weston) en Abed Ichoh (CEO ILG Food Group)
Stephan van Kuik (CEO Lamb Weston) en Abed Ichoh (CEO ILG Food Group)

Lamb Weston en ILG Food Group intensiveren hun samenwerking om de Zweedse Mediterrane foodservicemarkt beter te bedienen. Dankzij de expertise van beide bedrijven vinden de producten van Lamb Weston via het fijnmazige distributienetwerk van ILG Food Group beter hun weg naar de Zweedse markt.

Lamb Weston en ILG Food Group zijn al jarenlang partners voor de Nederlandse en Belgische markt en breiden hun samenwerkingsverband nu uit naar Zweden. Lamb Weston staat bekend als toonaangevend merk van bevroren aardappelproducten. ILG Food Group heeft zich bewezen als marktleider in de Mediterrane foodservicemarkt en is in Zweden sterk aanwezig, zo worden al talloze horeca groothandels bevoorraad via het distributienetwerk. Het is dus voor beide partijen een logische stap om de samenwerking te intensiveren.

Het partnerschap tussen Lamb Weston en ILG Food Group is niet alleen gebaseerd op gedeelde expertise, maar ook op reeds bewezen successen. Met een sterke focus op kwaliteit, service en innovatie zijn Lamb Weston en ILG Food Group klaar om samen succes te boeken in Zweden.

V.l.n.r. Johan Ichoh, Stephan van Kuik (CEO Lamb Weston), Abed Ichoh (Founder ILG Food Group), Tibor Warga, Roel Sweris en Jurgen Meilink